Over ons

Wij hebben twee passies: helpen én organiseren

Silvia van der Knaap

Toen ik jaren geleden begon als zelfstandig ondernemer wist ik eigenlijk niet goed welke richting ik op wilde gaan.

Totdat ik, na een aantal persoonlijke ingrijpende levenservaringen, mijzelf steeds meer ging interesseren in de vertrouwelijke verhalen van mensen om mij heen. Regelmatig hoorde ik schrijnende verhalen over situaties waarin mensen terecht kwamen, doordat hun (levens-) testament niet op orde was. Dat moet anders kunnen, dacht ik en zo ontstonden er diverse oplossingen en samenwerkingen om mensen weer op weg te helpen. Met als gevolg dat mijn twee passies mooi in elkaar overvloeien: mensen helpen én zaken organiseren.

Vele mensen heb ik samen met mijn collega en partners mogen helpen. Onze klanten vertellen dat het hen enorm veel rust geeft. Met name na heftige levenservaringen.

Wendy de Bont

Als personal assistent in de ICT-branche heb ik jarenlang directeuren ondersteund bij hun werkzaamheden. Wat ik hierin miste was het persoonlijk contact en het echt iets voor mensen kunnen betekenen op persoonlijk vlak. Om dit in te vullen, heb ik, na het volgen van een opleiding, een aantal jaar mijn eigen uitvaartonderneming gehad. In deze periode heb ik Silvia leren kennen en we hadden direct een klik. Nu ondersteun ik Silvia en haar mooie bedrijf en vallen de puzzelstukjes op hun plek.

De zon in het logo is er niet voor niets: het symbool voor wat wij willen betekenen voor anderen. We laten als het ware de zon weer schijnen voor onze klanten. Het geeft enorm veel voldoening om voor mensen zaken te regelen, zodat zij positief de toekomst tegemoet gaan.