Reviews

Ervaringen van onze klanten

Wij waren bezig om zaken voor elkaar goed te regelen, zoals testamenten en wederzijdse volmachten. Daarbij kwam ook de situatie op, dat het met één van ons twee of met beiden niet helemaal goed meer zou gaan. Daarvoor zijn we bij Silvia terecht gekomen.

We voelen ons vertrouwd bij haar als professional, maar zeker ook als persoon.

Ze luistert aandachtig en stelt vragen om goed te begrijpen wat voor ons belangrijk is. Bij het bespreken van stukken merk je dat ze het goed heeft voorbereid en ook daar precies wil weten waar het om draait. 

Ze is vrolijk, kordaat en ervaren en is in voor een praktische aanpak.

Kortom, we zijn blij dat ze ons zal ondersteunen als we dat nodig hebben.

Rutger en Yvonne

Via de notaris van mijn moeder, die de akte van erfrecht heeft opgemaakt, kwam ik terecht bij Silvia van der Knaap. Na jaren als enige mantelzorger voor mijn moeder gezorgd te hebben, was ik erg blij dat Silvia mij veel werk uit handen heeft genomen met de afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder. Ik beveel Silvia van der Knaap van harte aan.

Connie

Na het overlijden van onze moeder vorig jaar hebben Silvia en haar team ons, met allerlei zaken waar wij niet dagelijks mee te maken hebben, erg goed en in duidelijke taal, secuur en altijd in overleg met ons bijgestaan om de nalatenschap van onze ouders zo goed mogelijk af te handelen. Wij zouden hen dan ook zeker aanbevelen aan mensen die in dezelfde situatie zitten of komen te zitten, zoals mijn broer en ik.

Bedankt voor de goede begeleiding.

Jocko en Monja

Ik heb Silvia vd Knaap leren kennen in een moeilijke tijd in mijn leven. Namelijk het overlijden van mijn vader. Er kwam ontzettend veel op mij af. Ondanks dat ik zelf al een heel eind op weg was met de afhandeling, stuitte ik toch op zaken waar mijn kennis ophield. Silvia heeft mij ontzettend goed geholpen en ontlast. Ook na het overlijden van mijn moeder heeft ze mij heel fijn geholpen. Ik raad haar zeker aan voor de afhandeling van een nalatenschap. Van mij krijgt ze een dikke 10!

Nicole

Silvia is zeer deskundig en weet ingewikkelde materie als nalatenschap uit te leggen in “gewone” en “eenvoudige” woorden.
We zijn zeer tevreden. Een dikke 10!

Ellen

Silvia heeft een hele professionele werkwijze, terwijl die tegelijkertijd heel persoonlijk en vertrouwd voelt.

Letty

Silvia heeft mij ondersteund bij de afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder. Nu ben ik executeur voor een andere nalatenschap met veel erfgenamen en legatarissen. Ook deze keer heb ik Silvia weer ingeschakeld. Wederom was ik blij en zeer tevreden over haar nalatenschapsdiensten. Wij hebben afspraken ‘op maat gemaakt’ (wie doet wat). In deze situatie: Silvia kende als professional de procedures, de formulieren, etc en verzorgde de juiste invulling. Ik leverde alle benodigde info aan. Het proces verliep prettig: goede en heldere communicatie, vlotte beantwoording van vragen, etc.

F-biljet, erfbelastingaangifte, en andere zaken correct afhandelen bij overlijden is veel gedoe Als je ’t zelf incidenteel moet doen, blijft de twijfel of het allemaal wel klopt. Silvia inschakelen scheelde mij veel hoofdpijn en onzekerheid. 

Jacqueline